Det är synd om svensken.

Jag blir så trött. SÅ trött. Läser i avisen om en kulturpersonlighet som snubblat på fyllan och bröt nacken. Stödkrage och inte mer med det. Men så ser man kommentarerna, för folk, jag med, vill ju gärna kommentera. Då ramlar medborgaren med stort M fram och svär ve och elände över att betala skatt till sådana "svin". Folk som ramlar på fyllan. För inte vill medborgaren betala för vården av sådana. Inte då.

Så trött. Fan, empatin nolltaxerar hela tiden nu för tiden. Ingen vill betala skatt. Ingen. Alla vill bära sig själva, tills den dagen de själva snubblar. DÅ jävlar. Då ska det banne mig ställas upp. DÅ ska deras osnutna ungar få gratis mat i skolan. Då ska de få hjälp på akuten fast de bara har stukat foten. DÅ ska deras föräldrar tas omhand av någon annan. DÅ ska de få åka bil på jämna gator. DÅ ska snön försvinna innan den fallit.

Nog är det så att vårt samhälle håller på att rämna? Men det beror visst på alla andra. Inte den egna inställningen. Invandrare? Ut. Sjuka? Ut? Missbrukare? Ut. Din mor? Ut. Dina barn? Ut och lek för helvete, det gjorde du ju själv.

Hur i hela fridens namn kan ett land som säger sig vara kristet vara så jävla elakt att man vill att någon ska lida av en bruten nacke? Men helt rätt. Släng ut alla. Alla. Precis alla. Rensa landet. Låt oss alla flytta till Thailand. Till bosses bar. För om man snubblar där så kan man ju alltid klaga på livet.

Helvete. Folk dör. I hela världen. Hela tiden. Sen sitter skitfolk och gnäller på att de behöver betala skatt. Jösses.

Kommentarer
Postat av: Farfar

Hahaha. Bra skrivet Huvudet på spiken.



Uttrycket "Någon annan" är ju ett populärt tankesätt som brukar sväva runt folk. Funkar dock inte riktigt i det verkliga livet.

2010-03-22 @ 16:28:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback