En sådan dag. En sådan natt. Vill du byta?

Ärligt talat så gör jag mig mest bra om jag brinner. Men jag kan inte brinna utan bränsle. Fan, jag är trött på allt som heter verklighet. Min son tycker jag ska se något som inte finns men jag gör ju det hela tiden. Grannarna flyttar, själv stannar jag kvar. Ser inte längre mina fingrar, stavar helt åt helvete. Men gör så gott jag kan.

Snart ska jag ut med hunden. Hoppas för mig själv att vi finner något att äta. Kött smakar gott om det är stekt. VAD är skillnaden på ditt kött och en gris. S. Allt smakar så gott. Vi förförs, förfärs over att de steker ekorre på tv men gottar oss i en get, en ko, ett djur.


Jag önskar att basen i min musik kunde sjunga, sjunga lite hårdare. Låt mig ligga med Angelina Jolie och låt mig somna sedan. Inte dö´, för det orkar jag inte. Men somna. Efter ett råknull.

Eller så ska jag väl hålla käft igen och drömma om andra brunetter. Men basen som jag saknat är hör. (SIC) OM jag kan slippa svälja så vill jag slippa svälja. För jag bara tror att jag sväljer tungan. Det gör inte ont, det bara tar slut på en. Tänk på det nästa gång du äter kött.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback