Fåfänglighet

Jag är tramsigt fåfäng. Trots alla mina överviktskilon så spenderar jag omättligt mycket tid framför spegeln. Färgar håret, ansar polisonger, klär mig med tanke. Vill gärna lukta gott. Nu har jag kommit fram till att jag nog ska börja använda kajal. Kanske är det en slö tanke. Men min. För att jag har vackra ögon säger damerna. Så varför inte peka åt det hållet då?

40 årig man som vill se bra ut? Så... rätt. De mesta män i min ålder vill se rätt ut, jag vill se bra ut. Men det har tagit sin lilla tid att komma på att jag är säker nog i min kropp för att kanske göra det där. Men återigen. Vad fan kostar en kajal? Futl ord är det med. Kajal. Som en kaja fast med ett l.

Nä, det blir nog inget av det där. Tror jag. Men att ligga med damer är trevligt. SÅ jag kanske....

Kommentarer
Postat av: Junie

Haha go for it! En kajal kan du hitta för 29,50 eller nåt sånt på HM. Fast om kajal verkligen leder till att man får ligga mer vet jag inte... Du får la gå ut på stan och testa, sen vill vi ha en utförlig lägesrapport på bloggen ;D

Postat av: WoB

Hahah, nu när jag nyss vaknat så syns tanken som en smula dum. Men troligen kommer jag göra det bara för att se hur det funkar. :-)

2010-03-05 @ 10:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback