När allt är bättre

Det där med att dyka ner i mig själv ska jag nog inte göra någon gång mer. Inte allt på en och samma gång i alla fall. Jösses vad det tog på krafterna. Men precis som jag trodde så motade jag nog det mesta i grinden, helt enkelt genom att "snabbearbeta" tankarna som fanns i mig.

Nu mår jag alldeles utmärkt. När man har tömt sig på alla negativa känslor inför sig själv och världen så känns det bra att bara ha kvar en massa goda och positiva känsor. Lite som att tömma en böld.

Däremot blev jag faktiskt en smula överraskad över att det fanns så mycket som bubblade i mig. Det tog mig med en betydligt större kraft än jag trott. Men hellre det än att göra som jag gjort förr om åren, inte låtsas om det och sedan gått omkring och mått kass i månader, år. Bättre att klar av det på en helg liksom.

I vilket fall som helst så kan jag inte må dåligt en sådan här dag. Regnet faller precis lagom ljummet och gott för att skölja bort den sista snön. Elfsborg slog till igår och vann med 6 jävla 0 hemma på arenan och livet är precis så där som det ska vara på våren. Fyllt av hopp om varma kvällar och ännu hetare nätter.

Nu är det kaffe som gäller.

Kommentarer
Postat av: puffan78

Hejsan! Har smygläst här länge, men nog inte kommenterat. Måste få säga att du skriver otroligt bra! Och så är jag glad över att läsa att du känner dig positivare till mods igen! :)

Postat av: WoB

Smygläsa är helt ok. Finns då rakt inget redovisningstvång :-)



Tack. Blir alltid lika glad när någon säger det. För det är lite det enda jag känner jag har lite grepp på i världen.



Jodå. Efter regn kommer solsken och sen blir det väl lite regn igen :-)

2010-03-23 @ 15:24:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback