Är jag bög?

Det är något fel med mig. Jag känner ingen bög. Ingen bekännande i alla fall. Hur går det till?

I dessa tider när det är lättare än någonsin (nej, ja sa inte att det är lätt, utan att det är lättare) att komma ut som bög, känner jag inte ens en liten. Borås har ju producerat ett antal kända bögar, men jag som bor här känner inte ens till en enda. Jo förresten, en vet jag, vi gick på samma skola. Men en. Bara en. Det är ju inte ens statistiskt möjligt.

Ger min uppenbarelse så starkt sken av bögskräck att folk inte vågar berätta för mig? För ja är inte det minsta rädd. Inte som jag märker av själv ialla fall. Å andra sidan kanske jag skulle tänka anorlunda om jag träffade på en bög.

Jag menar, nån måste ju vara bög i min bekantskapskrets. Tänk om det är jag? Det är kanske därför statistiken inte stämmer. Det är jag som är den där bögen som passar in bland siffrorna. Tänk. vad min fru kommer bli förvånad när jag berättar att jag är bög.

Jag kanske varit bög hela tiden, ända sedan skoltiden. Fast det stämmer inte riktigt. Jag gillade aldrig gymnastik och det borde man väl göra som bög.

Och inte kan jag välja ut vilka kläder jag skall ha så att det ser snyggt ut. Och jag tycker inte om Carola. Men det kanske inte spelar någon roll. Jag vet inte, jag har ju aldrig varit bög förut. Finns det någon bra broschyr med nån bra lathund som man kan bära med sig i fickan när man går ut.

Men nu kanske jag äntligen vet varför jag var så jäkla kass på fotboll. För bögar spelar väl inte fotboll? Nämn en enda känd fotbollspelare.

Nä, ja är noig inte bög. Tur, för jag vill verkligen leva med min fru eftersom jag älskar henne.

Men problemet kvarstår. Jag känner ingen bög. Inte ens en heterosexuell bög.

Konstigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback