Nummerpresentatörer och titthål

Som om jag inte hade nog med olika nojjor. Nu har jag fått en ny. Att ringa till människor som man vet har nummerpresentatör, och de sen inte svarar. Huuu. För då inbillar jag mig att de kollat på presentatören när det ringer och hela familjen duckar i andra änden. "Nej för tusan, svara inte, det är den där jobbiga Carlzon igen"

Förr i tiden när männskor inte hade de förnicklade appareterna utan en telefon var en telefon och inget annat, då räknade man ju automatiskt med att om det inte svarade i andra änden berodde det på att det inte fanns någon där. Men nu. Nu kan man lätt tänka sig hur ens nummer är inlagt med benämningen "tjockskallen" i den där apparaten och att folk alla springer in och gömmer sig i sovrummet när man ringer dem.


Samma nojja som med titthål i dörren, där man kan ana sig till ett tisslande och ett tasslande på andra sidan dörren, titthålet blir svart en sekund och... ingen hemma.

Sånt fundera jag på. Inte undra på att jag är sjukskriven.

Kommentarer
Postat av: pernilla

oftast tror man saker om andra som man vet att man själv gjort/gör. Tror du inte det??Eller är det så jag ska tolka det när du inte svarar när jag ringer???puss, min underbare make.

2005-10-27 @ 21:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback