Promenad del II

Jaha, så är detta "efterpromenadenjonas" som skriver. Jodå, jag gick. Först. Sedan släpade jag mig. Tillsist släpade min fru mig. Och allra sist tog vi bilen tillbaka från motionsspåret. För vem fan bryr sig om grusknak eller skogdoft i ett sådant läge. för att inte tala om hur mycket ja i det läget fullständigt sket i diverse harar eller dylikt. Hade ja sett en hade jag önskat livet ur det lilla pigga djuret.

Ja, alltså. Vi tog ju bilen dit oxå, men då var vi båda uppfyllda av olympiers glöd och gudars kraft. Tillbaka fick vi båda hjälpa till för att orka trycka ner kopplingen. Nä ärligt talat så klarade min hulda hustru detta mycket bättre än jag. Ja bara låtsat annat för att må bättre själv. Men men. 1200meter minnsan. Ett varv rund vackra Kypesjön blev det. Ett varv är mer än inget varv alls.

Så nu kan ja lata mig resten av dagen och äta vad eller vem jag vill. Eller...?

Vem vet. Om ja bara går ner tillräckligt kanske ja får litet sex. Min fru vågar inte som det (jag) ser ut nu eftersom det råder rasrisk i området runt mig.

Kommentarer
Postat av: frugan

som jag brukar säga"det blir ju bara mer att älska";).jag älskar dig som du är, du vet att det är din insida som är viktigast.Men inte säger jag att det är nåt fel på ditt yttre inte, i mina ögon blir du bara vackrare och vackrae dag för dag, som du redan vet. puss på dig.

2005-10-04 @ 21:37:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback