Sätt fart

Lördag. Det regnar ute. Vet inte rikitigt vad jag skall tycka om denna dagen än så länge. Får väl se vad det blir av den. Alex åkte till Vårgårda för innebandymatch, de små barnen är givetvis uppe och försöker idogt att skapa ljud och förstörelse runt omkring sig. De andar ungarna ligger alla och sover de skyldigas sömn.

I går kväll firade vi Alex som fyllde 9 år. Helt otroligt att den lilla rackaren har hunnit bli 9. O jag som inte har åstadkommit något av betydelse under de 9 åren, förutom att ha haft turen och möta min fru.
 
Alex fick i vilket fall som helst en MP3-spelare av oss, av sin moder med respektive fick han ett X-Box. Inte illa pinkat för att vara 9. Det är annat än på min tid, när man fick bandyklubbor, bollar, rullskridskor, allt som medförde fysisk aktivitet. Inte konstigt att jag sällan var nöjd med mina presenter, jag föredrar ju ett stillsamt liv. Ett elände att inte det fanns X-Box på den tiden. Då hade jag varit lycklig. Och fet redan då, bara en sån sak.

Tja, på schemat står att dricka upp kaffet, ta en kopp till, raka mig, duscha och alla de där sysslorna man skall utföra innan man kan räkna sig till den vakna och nytra skaran.

Bara att sätta igån då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback