Nakna sångmöer

En musikanal står på på tvn. The Voice närmare bestämt. Alla dessa kvinnor som sjunger. Måste de verkligen åla omkring halv- eller helnakna på det sättet? Aktuellt är just nu Sugababes som i ultrarapid klänger mot väggar och viftar med rumpan så mycket de bara kan. Missförstå mig inte, jag har absolut inget som helst mot nakna kvinns. Skulle jag få bestämma skulle alla kvinnor knata omking precis så halv- eller helnakna som på tv. Men det ser onekligen lite lustigt ut. En del stackare, som Beyonce, Mariah Carey med mera, verkar alldeles vilse i tillvaron om de inte får studsa omkring med så lite kläder på sig att man är rädd att de skall dra på sig minst en lunginflammation. Prova att stänga av ljudet, då blir det ännu mer skojsigt. De ålar, kryper, höftrullar, blinkar och försöker på alla de sätt att visa att de är kåta som löpande katter och hur villiga som helst. Man kan ju undra över varför detta skall vara nödvändigt.

Som jag redan sagt, jag har inte något emot nakna damer. Ju naknare desto bättre. Men... varför allt detta nakna medan de sjunger? Visserligen, sex och musik har hängt ihop enda sedan Sinatra fick flickorna att svimma på 40-talet och Elvis sprattlade omkring på 50-talet. Så det kanske skall vara såhär. På den manliga sidan har vi ju till exempel 50 cent (eller femtio Kent som vi insatta kallar honom) som sällan slösar bort ett tillfälle att slänga av sig skjortan. Fast jag kanske är mer uppmärksam på kvinnorna? Men får ju inte glömma att de där ålande och krälande kvinnorna ofta gör väldigt bra musik. Men de trollar enkelt bort det faktumet med mängder av bröst, höfter och putande läppar. Det roliga med det hela är att de kvinnor som väljer att behålla kläderna får automatiskt bättre recensioner. Se bara på Marit Bergman som knatar omking i tantkläder och kan sjunga precis vad som helst och ändå få lyriska recensenter att gå i taket. Hennes musik förstår jag mig inte på alls kan jag tillägga.

Tja, det gör som de vill har jag en svag misstanke, oavsett hur roligt jag tycker de ser ut. Men det ser för festligt ut ibland.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback