En underbar film

Ah, den underbara filmen "A beatiful mind" visas på 4an. En film väl värd att ses av alla kan jag tycka. När jag såg den så blev jag så tacksam över att även jag hade en så tapper kvinna vid min sida som i mina tankar skulle stå ut och vara med mig resten av livet. Nå, så blev det nu inte. Man kan kanske inte begär allt i livet. Men jag kom ihåg hur vi tittade på den tillsammans och gråten i bland stockade sig i halsen när jag tänkte på hur lyckligt lottad jag var som hade en så vacker, stark och modig kvinna.

Filmen i sig är ett utsökt hantverk där Russel Crowe visar varför han tjänar alla sina millioner. Han är så övertygande i huvudrollen att man nästan blir besviken när man ser den riktiga personen som allt baseras på.

Det är en film som är sevärd för dig som bara vill spendera en stund i soffan, men även för dig som själv lider av psykisk ohälsa eller har någon nära dig som gör det eller om du arbetar med patientgruppen.

Helt klart en 5a.

Kommentarer
Postat av: sotiss

Nu har jag snurrat runt bland en massa andra bloggar, men OJ, så glad jag blev när jag fick komma hem till dig igen. Det känns så tryggt och invant. Man vet var man har dig!! Många skriver utmärkt väl, men ingen som skriver så underfundigt och småroligt som du. Man får sig många, goda skratt Ingen falskhet här inte. DÄRFÖR tycker vi så mycket om dig och stannar hos dig!!!

2008-04-13 @ 23:04:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback