Bjud in mig för tusan

Nä nu vill jag också har en inbjudan till Spotify så att mitt sargademusiksamvete kan få lite tröst i att det äntligen finns ett vettigt sätt att distrubiera och betala för musik. Jag måste erkänna att jag dag för dag känner mig allt mer som en hycklande skurk när jag ilsket pläderar för upphovsrätt medan jag glatt laddar ner så mcket jag bara kan.

Det är precis nått sånt här jag har efterlyst. Förhoppningsvis blir alla glada och nöjda och världen kan fortsätta snurra sin sakta mak utan att vi behöver gräla om en sån enkel sak som att man ska ha betalt för sitt arbete och koncentrera oss på de verkliga problemen som dagens teknik ställer till med. Den ökande avlyssningen och allt vad det för med sig i form av rättsröta och en stor fara för att uppgifterna kan missbrukas. Det är ju ett fasen så mycket större problem än den naiva tanken på att konsten ska vara fri.

Kommentarer
Postat av: Adolf O'Reilly

distrubiera

2008-12-13 @ 17:15:42
Postat av: Miss Borderline

Jag kom att tänka på dig efter att jag hade ställt frågorna i min undersökning så jag var tvungen att gå in och ändra/lägga till ett svarsalternativ :P



Fråga Urban Cat, hon har pratat massa om spotify (själv vet jag knappt vad det är) och jag tror att hon äntligen fått en inbjudan nu (har bara skummat dom inläggen) så hon kanske kan bjuda in dig?

Postat av: Stilbildsfotografen

Gå in på min blogg så har du hur man får ett spotifykonto utan löjliga tävlingar.

2008-12-14 @ 12:37:46
URL: http://fotografhelsingborg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback