I nedförsbacken

Jaha. Så var kalaset över. Ölen tog slut i en snabb slurk, Morden i Midsomen tog slut lika fort och jag sitter och funderar på om jag ska lägga mig för att sova tidigt idag. Lika bra det. Chips har redan gett upp. Hon ligger och sover tungt i sin fåtölj (när jag säger att det är hennes menar jag verkligen det. Den är så hårig så ingen annan vill eller kan sitta där). Kanske kan jag locka med henne in till sängkammaren för att hon ska sova bredvid min kudde när jag nanar. Eller så gör hon som hon brukar och gör som hon vill.

Vet inte. Men i morgon blir nog en bra dag. Jag har redan lovat tant mamma att jag ska dyka upp och för en gångs skull så lovade jag att göra det. Annars brukar jag säga att vi får se, men idag så lovade jag. Så det blir ett projekt bara det. Sen så blir det vad det blir av dagen. Men än är inte fredagen slut. Vi får se om jag somnar eller om jag sitter och knattrar natten lång.

Jag har ju bytt ut tvn mot Robbie Williams så kanske jag får en massa att berätta. Det brukar jag få när jag lyssnar till bra textger och då vill jag med en gång dela med mig vare sig folk vill veta eller inte.

Än är som sagt inte dagen slut. Inte än.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Så brukar min katt ligga och sova, brevid min huvudkudde :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback