Kanske skulle man...

Hm. Jag sitter och funderar på att åka in till stan och köpa en kolsyrepatron till min Sodastream. Men det är ju så förbaskat långt att sitta och köra mopeden. Jag måste göra nått med det här med mitt körkort. Bilen står ju och väntar på mig utanför tant mammas lägenhet och när jag går förbi så tittar den med ledsna ögon, lite som en övergiven sommarkatt.

Jag tittade till den häromdagen och upptäckte att det hade börjat mögla på säkerhetsbältena. Det var väl den våta vintern som gjort sitt.

Men som läget är nu så har jag inte råd med sådana extravaganser inte. Det får vänta. Men det vore gott att veta att bilen står på parkeringen här ute och att det bara var att sätta sig och köra in till stan när man kände för det.

Tur jag har Gula faran så att jag ialla fall slipper gå. Jag är nog allergisk mot att gå tror jag. Varje gång jag sätter i gång med att gå så protesterar mina fötter å det högsta. De kvider och lider inne i skorna och får med sig mina ben i klagosången. Ibland räcker det att jag så lite som tänker på att gå för att fötterna ska krulla ihop sig i strumporna och jag får ge upp den tanken fort som ögat.

Nä. Detta kräver eftertanke och lite tid. Kanske skulle jag passa på att duscha innan jag tar något slutgiltigt beslut i frågan. Kanske ska jag satsa på bussen? Jag känner mig rätt så stark idag. Kanske, kanske kunde det gå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hehehe, du ska inte ha hund hör jag :)



Mögliga säkerhetsbälten ASG det måste va det roligaste jag hört på länge....aldrig hört talas om förut, inte ens vetat att säkerhetsbälten kan mögla hahaha!!

2008-07-17 @ 01:09:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback