Potatissallad från helvetet

Herrej je vad varmt det blir här under takkupan där jag bor. Varmt, varmt, varmt. Jag var tvungne att ta en svalkande tur med mopeden tidigare idag och passade på att köpa mig en grillad kyckling och lite potatissallad. Eller snarare, en ofantlig mängd potatissallad märkte jag när jag ätit mig mätt på det hela. Det enda som hade hänt i bunken var att det var ett litet, litet hål i mitten. Så nu får jag leva på potatissallad i tre veckor känns det som.

Sen har jag pratat med K på telefonen, lekt med min stackars kelsjuka katt och ätit lite mer potatissallad. Men det är som om potatissalladen är från helvetet, för ju mer jag äter desto mer blir det i burken. Den sväller på något sätt. Måste vara världens allra billigaste maträtt.

Efter det har jag duschat kallt en gång, tredje duschen idag, sa jag att det är varmt här? Pratat lite på msn med min yngsta son har jag hunnit med också. Han är i Finland med sin ömma moder, hennes karl och deras gemensamma lilla dotter. Sen åt jag lite potatissallad. Men det är som förgjort. Magen är full av kletig sallad och äcklig majonäs, men det ser bara ut som någon har tagit lite sallad med en tesked. Märklig maträtt.

Nu ska jag titta på "Keeping mum", en film jag haft ögonen på i nått år nu. Jag älskar allt Rowan Atkinson gör, allt från "Svarte orm" till "Mr Bean" till "Rat race" så jag passar på att spela in filmen med.

Bara jag slipper mer potatissallad.

Kommentarer
Postat av: Lottet

Åh vad glad jag blir att du har varit ute och roat dig kommit hem och mår hyfsat bra. Mer sånt! Och jag vet vad du menar om potatissalladen - den är alltid för mycket. Kläggig rätt. Men god de första tre tuggorna.

2008-07-26 @ 22:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback