Ännu mer ångest och eländes elände

Så klart gick det åt helvete med resan till La Stada Borås igår. Jag var, precis som jag skulle, hemma hos tant mamma som hade besök av min moster och morbror och vi hade lite trevlig samvaro med sedvanligt prat. Sen slog det slint i skallen på mig för jag bestämde mig för att ta bussen hem. Bara för att prova och bara för att jag mådde rätt ok.

Resan blev ett helvete kan jag säga. På bussen ner till centrum så började jag må dåligt, blev mer och mer spänd och var slutligen tvungen att hoppa ur bussen tidigare än det var tänkt. Väl ute ur bussen så drack jag två av de folkölen jag hade tänkt ha till fotbollen i kväll och med nytt mod satte jag mig på bussen för att fortsätta resan till busstorget. Men även nu blev resan en mardröm. Det tog väl inte mer än 5 minuter men kändes som en timma minst. Väl ute ut bussen sprang jag till en liten park som finns vid torget och försökte få lite ro i själen men adrenalinet sprutade och jag skalv, ansiktet domnade, käkarna blev så spända att jag inte kunde få upp munnen, jag kände inte tungan i munnen och jag svettades som en gris där jag gick runt runt för att lugna ner mig. Efter många om och men fick jag i mig två öl till och då började det hela lugna ner sig.

Sen var turen ut till Viskafors inga större problem. Men jag kan ju inte dricka öl varje gång jag ska ut och åka buss. Jag ska nog ringa min läkare på måndag för detta funkar inte. Ångesten blir snarare värre för varje dag än bättre sedan jag höjde mina mediciner. JAg har fått en massa knäppa tankar som att jag ska tugga upp tungan och lite andra knepiga ideer.

Kvällen förflöt sedan i alkoholens tecken. JAg pratade med K på telefonen i någon timma och sedan kom en nätbekant över så vi satt och tjattrade till rätt så sent. Hon hade problem med sin karl. Sen fick hon sova över i mitt lilla gästrum medan jag somnade gott i min goa säng.

Tanken var att K skulle komma hit från Varberg idag men jag sov när hon ringde och messade på morgonen och undrade om resan fortfarande gällde eller om jag gjort upp andra planer så det tillfället till att träffas missade vi. Men det går ju mer tåg.

Idag är jag helt klart ur balans. Både för den lilla "minidebatt" som pågår på min Expressens blogg angående om jag är ett lat arsle som parasiterar på andra eller inte och på grund av min sjukdom. Ångesten river rätt bra i mig. Men jag ska gå till affären och handla så då kanske det lugnar ner sig lite om jag får röra på mig lite. JAg hoppas bara att jag inte ffår nått tuppjuck i affären för det orkar jag bara inte med idag känner jag. Idag vill jag slappna av och njuta av fotbollen på tv, äta nått gott och dricka några öl i alla stillhet.

Så, jag får väl ta den där promenaden nu då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback