En dator som fungerar som den ska

Sådär ja. Efter att ha jobbat halva natten och en stund nu på förmiddagen idag så har jag äntligne fått ordning på datorn. Nu flyter allt som källvatten och det fungerar äntligen som det ska. Men det var ett evigt pillande med att lägga in alla småprogram som man vill ha i burken men som man inte tänker på att man har där.

Ute blåser det så att granarna på andra sidan Viskan böljar fram och tillbaka. Mulet är det med. Men något regn har jag inte sett än. Förhoppningsvis så håller det sig borta tills jag varit i affären och handlar det vanliga, mjölk och cigg.

Jag känner mig obehagligt uppskruvad, kanske följden av att suttit och glott på datorns skärm i allt för många timmar i sträck. Jag funderar lite på att köpa några folköl till kvällens match, men det får nog vara med tanke på min bräckliga ekonomi. För att inte tala om min hälsa.

Nä, det får nog vara. Tror jag. Men matchen ska bli kul att se. Lite synd man inte har någon att se den med. Men men. Man kan inte få allt i livet kan jag tro.

Men innan jag gör något överhuvudtaget ska jag städa upp lite här i lägenheten. Det börjar gro igen här och var. Det går vansinngt fort det där märker jag. Den största syndaren är väl Chips som sprider sina katthår över hela lägenheten helt utan att ens göra en antydan till att plocka upp efter sig. Just nu ligger hon och sover medan tassarna och morrhåren spritter på henne så jag misstänker att hon drömmer om någon trevligt jakt på möss eller fåglar.

Den fotölj som hon har utsett till sin är totalt nerhårad och den röda filten jag lagt dit för att skydda stolen är nästan vit av katthår. Jag måste komma ihåg att köpa en sån där klisterroller som man har för att ta bort just katthår och sånt från kläder och andra textilier.

Jaja, nog om det. Nu ska jag som sagt försöka få lite snurr på världen utanför datorns lilla mikrokosmos. I alla fall kan jag ju göra ett försök.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hoppas fotbollsmålen var lika snygga i din tv, som i min.. även om dina "var mindre". :o)



Vad gäller katthår i fåtöljen: spruta lite vatten på dynan och "skrapa" sen med handen över pälsen/hårstråna... du borde kunna få bort det mesta om du upprepar ett antal ggr. Har du ett par gummihandskar, typ såna man har när man diskar, kan du skrapa med en sån på handen.

2008-06-11 @ 09:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback