Matfritt

Nu är det totalt fritt på mat här i huset förutom kattmat och några färskpotatisar som jag köpte till midsommar. Det allra sista riset åt jag upp nyss. Jag får nog ta Gula faran i morgon till La Stada och tant mamma för att vigga en hundralapp eller nått sånt så att jag kan köpa lite mat. Cigg klarar jag mig förhoppningsvis utan eftersom jag faktiskt inte rökt på några dagar nu. Sen på torsdag ska mobila teamet hjälpa mig med att skaffa en tid till socialen för att se om jag kan få nått litet bidrag så jag kan betala hyran och lite andra småräkningar. Jag har ingen aning om hur det där fungerar men det löser sig väl.

Jag hoppas verkligen att allt snabbas på nu när jag pratat med läkaren om det där intyget som skulle in. Det är rätt så läskigt att inte ha skuggan av en inkomst. Men jag får hoppas på det bästa så att jag klarar mig över den här lilla puckel i livet med. Allt brukar ordna sig kan man märka i efterhand. Så troligen även detta.

Det blir nog bra. Det måste det.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Ja herregud du måste väl få pengar till hyra och mat av soc??!! Fråga din socassistent om det finns fonder hon kan söka åt dig. Likaså om det finns en kurator hos läkaren du går hos. Jag söker ju en del fonder, brukar ge lite utdelning iaf. Men det är ju sånt jävla jobb att sitta med dom där ansökningarna som ska skrivas (låter ju som höjden av lathet!) och motiveras, och orkar man inte sitta med det själv så är det ju käckt (det är visst bara vi i Götet som säger så, men JAG skäms minsann inte för det!) om en kurator eller socass söker för en, slipper man att sitta och pula med det själv.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback