Men huvudet i sanden

Ännu en tisdag i livets breda flod. Mår väl inget vidare men mobila teamet kommer ut och hämtar ut mig i världen så den där impulsen att lägga sig och sova får jag strunta i. Kanske lika bra det när jag tänker närmare på saken.

Än så länge ser jag ingen framtida instättning på mitt bankkonto rån försäkringskassan och paniken växer sakta men säkert. Tänk om jag inte får några pengar denna månaden för att jag var för sen att lämna in pappren? Hur i hela fridens namn ska det gå då? Hyra, banklån, underhåll, mobilen och internet. Det är sånt som bara ska betalas ju.

Men jag gör som jag brukar göra när det gäller såna här saker, jag stoppar hvudet i sanden och låtsas som om problemet inte finns. Det är ändå ingen jag kan göra åt det hela förutom att vänta och se vad som händer den 19:de då sjukersättningen ska komma. Har jag inget insatt på kontot då är det dags att bryta ihop en stund.

I övrigt går ajg på overdrive hela tiden. Hjärtklapning och allt det där andra som plågar mig titt som tätt. Fast det håller sig relativt lugnt trots allt. Om man jämför med hur det kan vara liksom.

Nä nu ska jag se om jag hinner med en cigarett innan mobila teamet kommer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback