Sömn, bölder och dipp

Jovisst somnade jag. Som en sten vid 9 tiden på morgonen. Sen har jag sovit så gott så gott så. Men jag vaknade av att kulhelvetet på skallen värkte och stod i. Så det var bara att ge sig upp ur sängen och ta tag i dagen *asg*, som om jag skulle ta tag i något överhuvdtaget.

Nu lurar jag på om jag orkar ta Gula faran in till La stada eller om jag ska skjuta upp på det ännu en dag. Makaroner har jag ju så mat kan jag ställa på bordet. Cigg är det ju lika bra att jag inte kan köpa. Men jag har några korvören kvar som jag funderar på om jag ska investera i lite Chips (nä, inte katten), dipp och en dricka. Det är ju lördag menar jag.

Sen var det ju det där med städningen med som jag lovat mig själv att ta tag i. Fast jag gör ju bara mig själv besviken om jag bryter mitt löfte. Ingen annan märker ju av det i alla fall liksom. Nä det där får jag allt fundera på en vända till känner jag.

Igår lekte jag ju doktor igen och bestämde mig för att skära upp den där bölden på skallen. Jag hade som av en händelse ett skalpellblad hemma så jag karvade lite på skallen med det där bladet. Men inte fick jag ut något från bölden inte. Kanske skulle jag skära djupare men det gjorde så förbannat ont att jag inte kom för mig att göra det. Blodet rann, jag var irriterad och inget hände mer än att det gjorde ondare när var färdig än när jag började.

Så nu har jag en stor skorpa i skallen, en skorpa som gömmer en böld som värker och molar. Som Missen sa, jag borde veta bättre. Men jag är ju kroniskt dum när det gäller att göra misstag i livet så ingen blev väl egentligen förvånad över mitt tilltag. Man känner sig så fräsch med en böld på knoppen. En riktigt charmör enna som.

Nä. Jag bestämmer mig för att La Stada får vänta ännu en dag på mig. Det blir en snabb tur till Tempo för att handla lite snacks till kvällen och sedan tar jag och bölden det lugnt i kväll. Kanske finns det något kul på tv att titta på. fan vet.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Om det är till nån tröst så är det just sånt som Missen skulle kunna få för sig att göra, jag HATAR knölar av alla slag....bölder å blemmor är till för att KLÄMMAS....å andra sidan så är jag ju inte sjuksköterska så jag behöver ju inte veta bättre trallalala....får skäll av morsan mental/undersköterska sen istället... "vad är det du har där?! Vad är det nu du har klämt på ?! Har jag inte sagt åt dig att du inte ska hålla på och klämma och pilla å ha dig!" :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback