Trött, trött, trött

Åååååh!. Jag borde börja städa nån gång. Men jag hittar inte energin till detta. Helst skulle jag bara lägga mig i sängen, dra täcket över skallen och sova men det går ju inte. Inte kan man sova bort sitt liv. Jag funderar på om det är infektionen i min bulle på skallen som gör mig så passiv och trött. Det är en överväldigande trötthet som gör att jag knappt orkar gå från sängen till köket. Vad jag nu ska i käket och göra för jag har inga cigg och ingen mat. Det är så att kattmaten börjar se god ut. Men då bleve jag väl ovän med Chips och det vill jag inte bli. Då pinkar hon väl ännu mer kan jag tro.

Men nog kan det vara infektionen som gör att jag är så trött. Det är ömt och ont i hela sidan av skallen ner på halsen/nacken och en lymfkörtel på halsen är stor som ett litet ägg. Kanske skulle man söka läkare så att man fick lite penicillin mot det där eländet. Men jag okar inte tänka tanke ens.

Nä. Jag gör så att jag lägger mig i sängen och sover någon timma till. Sen tar jag tag i livet och förhoppningsvis så har det idoga regnandet slutat när jag är färdig med städet så att jag kan ta Gula faran in till stan och tant mamma.

Så får det bli.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Igår var jag helt förlamande trött, är nästan lika trött idag.....jag undrar om det är vädret?! Igår var jag så trött så jag var trött t.o.m när jag sov, jag kan blir så ibland (eller, det är väl sista året jag har börjat med det) och det är skitläbbigt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback