All data i ordning

Jag har pippi på att att hålla datorn i trim. Jag uppgraderar, uppdaterar, rensar och pysslar med registret som om det vore ett nyfött barn. Allt i syfte att ha en dator som rinner på likt en klar fjällbäck. Givetvis blir det problem när man håller på på det sättet.

Min stackars lilla notebook fungerar ena dagen lysande för att dagen efter braka ihop totalt. Men jag har lärt mig av mina misstag och ser till att backa up alla viktiga data regelbundet. Just nu sitter jag och funderar på att uppgradera mitt virusprogram. Det är absolut inget fel på det jag har men det är inte det senaste i serien. Jag har Norton 360 v1.0 och nu har de ju sedan ett bra tag släppt v.2.0. Den vill jag ha såklart. Men jag tror jag ska nöja mig med Norton Internet Security 2008, för de andra funktionerna i Norton 360 har jag redan andra program som är bättre.

Men men. Men men. Jag hittar ingen bra crack till programmet så det får väl vänta då kan jag tro, allt medan jag är irriterad.

Nu får jag nog defragmentera ena hårddisken kom jag på. Det har jag inte gjort på flera timmar ju. Fullt upp. Säger fullt upp har jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback