Äntligen fredag

Det blev mer eller mindre en sovdag igår. Lika gott det. Nu känner jag mig vederkvickad igen, relativt pigg och glad. Det enda som fattas mig är en dammsugare eller mopp eftersom golven börjar bli lite grusiga och katthåriga. Jag ska försöka få ut dammsugaren nu i helgen tänkte jag.

Sen är det ju problemet med sakerna som står hos före detta frun. Där måste jag få en lösning snabbt, men jag vet inte riktigt hur det ska gå till än.

Snart kommer de från mobila teamet. Så ska vi ta en trask till bovärdskontoret så att jag kan hämta min tvättkolvsnyckel. Jag ska boka en tvättid så fort jag kan.

Tja. I övrigt är det fredag och jag har snart bott här i en vecka. Helt otroligt vad dagarna har rusat iväg. Det känns som om jag bara suttit här i några få dagar. Men det är bra när tiden rusar mot våren. Just nu är väl vädret inget att hänga upp på väggen men det kan ju bara bli bättre så det oroar mig inte speciellt.

Nä, nu väntar en kopp kaffe till, en dusch och så ska jag raka mig för första gången på en vecka. Man vill ju inte se ut som en lodis när folk från socialen kommer hem till en.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback