Lite lagom pyssel

Sådär jag. Nu har jag nyckel till en tvättkolv och har passat på att boka en tvättid. Sen tog jag reda på vilket källarförråd som var mitt och fick med mig en märklapp att sätta upp på dörren till det.

Nu ska jag snart in till La Stada Borås för att hämta lite mer pryttlar hemma hos modern och dessutom kanske jag kan få med mig min dammsugare om jag fjärskar med min moster lite så att hon tar omvägen förbi stugan. Vore gott. Har jag ännu mer tur så kan jag smita in på rusta eller nått och köpa en mopp och lite rengöringsmedel. Golvetn börjar bli skitna och det orkar jag inte med riktigt.

Det är konstigt det där. När ajg bor ensam så städar jag näst intill dagligen, men så fort jag flyttar ihop med någon så lägger jag av totalt. En inbyggt fel på mig som jag i nästa förhållande får arbeta stenhårt med.

Så nu har jag inte så mycket att göra i en timma innan min moster skulle ringa igen så får vi se om tant mamma är på humör för att låta mig hämta mina saker. Hon har visst vaknat på fel sida idag om jag fattat allt rätt.

Så nu ska jag njuta av en kopp kaffe och en cigarett sen ska jag ta en dusch och raka mig. Det hann jag inte med före att mobila kom. Så nu får et vara dags.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback