Rassel och dans

Jag skulle vilja hämta min elgitarr hos min äldsta son, ställa in förstärkaren på högsta volym, dista fanskapet så att det bara blev rassel och sen dra enkla ackord, tungt, tungt gång på gång. Så att grannarna trodde att huset höll på att rasa.

Jag är fylld av nått som jag inte vet hur jag ska beskriva. Det är som en längsam explosion inuti mitt bröst, ett övertryck. Jag vill bara skrika högt. Tills rösten brister och stämbanden blöder.

Tom och full på en och samma gång. Försök få ihop det go vänner. Jag vill dricka ren sprit tills jag faller omkull med en okänd kvinna i en röra av armar och ben och kön och hungriga munnar. Jag vill ut och upptäcka världen, finna henne jag letat efter hela mitt liv. Smaka hennes doft. Dela bädd och liv och förtvivlan. Glädje och sorg, fult och vackert.
Jag vill spritta och dansa, naken på torg och gator. Låta alla motsatser i mig svettas ut genom vartenda por, skölja huden ren. Röra mig, ständigt i rörelse.

I stället stillar jag livet i mig, lägger mig på sängen och stirrar i taket tills allt slutat snurra. Tills jag blivit lugn igen, så lugn jag nu kan bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback