Silvergrönt gräs

Lägg dig här bredvid mig under den mäktiga granen på varm mull och gammal jord. Titta med mig upp mot allt det gröna och det blå som vi kan skymta genom barrens konungarike. Känner du min puls? Ser du hur mina pupiller vidgas när jag ser på dig, för att mina ögon ska kunna insupa allt det som jag ser. Stanna bredvid. Somna, om så bara för en sekund, så att jag kan smeka din kropp, ditt ansikte med mitt inre sinne. Du är allt jag vill ha. Kvar.

Lägg dig här bredvid mig vid stranden. Låt solen smeka din mage. Kisa mot mig på det där oemotståndliga sättet som alltid får mig att må sådär bra. Som en tv-kvinna i motljus. Blöt ner dina fötter i sjön, skratta dig in i mig själ. Du är min och jag är din. För evigt. Kärleken brinner i oss utan att sveda våra själar. Det skall vara du och jag tills den dagen vi slutar andas, sluter våra ögon och möts igen.

Det du ger mig kan ingen annan ge. Det finns ord för att förklara det hela. Unikt. Men ord räcker inte till för oss. Jag kräver din kropp, du behagar min. Våra ögons färger blandas till nya, okända färger. Våra munnar möts, tysta läppar, hungriga tungor. En kär lek. Din hud under mina fingrar, ditt salt på min kropp. Du är den drog jag så länge sökt. Låt mig gå ner på knä, lova min kärlek, min trohet. Allt det som gör mig speciellt är ditt. Gör vad du vill med det.

Lägg dig här bredvid mig på gräset. Titta upp på molnen som format sig endast för att behaga oss. Låt din själv vandra bort, in mot min, in i min. Låt oss andas tillsammans och finna ord som inte tidigare fanns. En dom är fälld över oss. Obotlig kärlek utan skada. Som en själens kondom. Låt dina vackra tår gripa tag i gräset, låt dina fötter fläckas av det silvergröna gräset. Dagg i ditt fotvalv, mig i ditt kön. Vi skall alltid leva, döden når oss inte. Låt oss dricka ur livets vinbutelj tills vi faller samman tillsammans i en hög av armar och ben och munnar.

För dig är jag född. För dig glömmer jag mina svagheter, mina tillkortakommanden och allt det som förmörkar min sol. Jag växte upp på en äng, fylld av gömda stenar och skatter för dig. En grusgrop att skjuta pil i, på. En barndom i väntan på dig, en ungdom när jag lärde mig att lära mig att älska dig. En fantasi om dig, utan bild eller tanke. Men jag visste att du fanns där ute. Nu har jag funnit dig och jag släpper dig inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback