Alla mina projekt

Så värst vad jag varit i farten då. Jag har städat hela lägenheten från golv till tak så nu är det minsan ingen fara på taket för en dammarlegiker att hälsa på. Varför nu en sån skulle göra det.

Men det känns lite lättare i hjärtat när man vet att allt är rent och pryligt. Det är lättare att hålla det prydligt inombords med då.

Nu har jag väl egentligne bara tre projekt kvar att lösa.

  • Göra mig av med den förbaskade bäddsoffan
  • Göra mig av med alla tomkartonger
  • Sätta upp mina stora (fast de är egentligen små, förutom baslådan) högtalare så att jag får lite stuns i musiken. Det betyder inte att jag kommer spela högt men ljudet blir så mycket bättre även på låga våolymer med en riktigt högtalauppsättning.
Sen är jag mer eller mindre färdiginflyttad här i min lilla lya. Det är bara småsaker kvar då, som att köpa kastrull och stekpanna eftersom före detta frun envisas med att det skulle vara nerpackat men iten kan jag finna det. Sen måste jag köpa en bokhylla till för alla mina böcker som inte får plats i den bokhylla jag redan har,.

En ny dataskärm till min stationära dator behöver jag med eftersom före detta frun slängde den gamla 19" skärmen. Men det får bli ett mycket avlägset projekt eftersom min ekonomi inte riktigt medger att jag slänger ut pengar på en skärm när jag ändå har notebooken.

Men idag blir det inte mer jobb hade jag tänkt. Inget förutom att renbädda sängen då. Ska bli gott att krypa ner bland rena lakan till natten och bara ligga och mysa innan sömnen överfaller mig.

Kommentarer
Postat av: Ak

Lägg ut soffan på blocket......?

2008-05-15 @ 21:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback