Min dag såhår långt

Tja. Även om jag var trött och sur när jag vaknade vid 8 imorse så har jag fått lite gjort. Jag har bland annat monsterat isär den förhatliga soffan i källaren så att man kan köra den till återvinningscentralen i små munsbitar. Nu ställde jag den i ett tomt förråd så att den inte står ivägen längre i alla fall.



.Såhär såg soffeländet ut innan jag monterade isär den



Chips fortsätter att löpa och försöker pinka överallt. Men i morse så ringde jag till veterinären som skrev ut p-piller till den lilla pälsbpollen och de skulle jag kunna hämta i morgon på apoteket här i Viskafors. Ska bli gott att få slut på skrikandet och pinkandet. Bland annat har hon besudlat min morgonrock och det är jag inte alls glad på henne för. Typiskt fruntimmer.


Såhär ligger hon mest hela tiden och gnider sig mot golvet eller sitter i köksfönstret och mjauar.




Sen har jag planer på att tvätta med. Min tvättkorg börjar svälla över och det kanske är bäst att ta tag i det där innan det gått för långt. Som tur är så har vi en toppentvättstuga här i källaren så det är inte mer besvär än att det blir lite jobbigt att springa upp och ner i trapporna.


Min överfulla tvättkorg


 
Sen är det ju fallet med mig själv. Jag borde verkligen komma in i duschen, renskrubba mig själv och sedan raka mig så att jag ser ut som folk igen. Just nu ser jag mer eller mindre ut som en straffånge från Gulag eller nått.

Ursäkta den stirrande blicken. Men det passar så bra till resten av det härjade ansiktet :-)


Sen måste lägenheten städas med så jag har att göra det måste jag säga. Fast jag tar det lite pö om pö. Först ska jag nog göra mat tror jag för det börjar köra lite i kistan. Jo så får det bli.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback