Ojämnt humör

Idag mår jag sisådär. Vaknade på rätt gott humör men drack åt helvete för mycket kaffe. Nu blir det ju ännu värre med kaffedrickande eftersom jag fått tillbaka den saknade delen till espressobryggaren. Så jag hällde väl i mig en fyra, fem espresso efter att jag redan druckit 4 stora muggar med vanligt hederligt kaffe.

Det hela slutade med att jag frenetiskt dammsög hela lägenheten bara för att få bort allt det där skakiga i mig. Men nu är det banne mig så rent det bara kan vara. Så alltid vann jag något. MEn nu har jag lärt mig att expresso ska man vara försiktig med. Det kommer jag säkert att komma ihåg länge, kanske flera dagar om jag har tur.

Nyss kom jag från affären där jag införskansat lite mjölk och mått och gott. Var tvungen att låna ännu lite mer pengar från Polare M. Jag måste bygga upp ett matförråd här hemma istället för att gå och småhandla i den dyra affären här ute. Hoppas jag kan storhandla när lönen kommer. MEn det klart, då ska alla pengar jag lånat tillbaka igen så då står jag med skägget i brevlådan igen.

Jaja, den dagen den sorgen. Nu ska jag.... ja det vette fan vad jag ska göra. Men bra blir det säkert vad jag än får för mig att göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback