Sommar

Solen skiner varmt och gott och Tre kronor krossade Frankrike med 9-0 på hockeyn igår. Livet är lätt och vårens och sommar alla dofter smiter in genom mina öppna fönster och sprider sig i lägenheten.

Jag har precis druckit en kopp kaffe och kommit ut ur duschen ren och vacker som en ebenholtsstaty.

Idag har jag ett terapimöte klockan 15.00 så då gäller det att Gula faran gör sitt jobb så att jag kommer fram till La Stada Borås tryggt och i tid. MEn det löser sig säkert kan jag tro. Jag litar på Gula faran i vårt och torrt.

De har lovat vackert väder i dagarna så jag ska försöka vara ute så mycket som möjligt. Det gäller att ladda upp "solcellerna" när man får chansen. Här utanför finns en liten "paviljong" eller vad man kan kalla det. Perfekt att sitta och läsa i. Eller så kan man ju ta med en filt ut och lägga sig på gräsmattan på baksidan av huset.

Goda dagar är det. Det enda bekymret jag har är väl att jag inte har några som helst ekonomiska resurser. Alls faktist. Illa illa är det. Jag har märkt att jag gnällt länge om det där men sakernas tillstånd bekymrar mig. Men kanske kan ja gjuta mod till mig och fråga tant mamma om jag kan låna lite pengar, några hundralappar bara så att jag kan köpa kattsant, cigg och lite kattmat. Lite pasta skulle sitta bra med. Plus att jag behöver tanka mopeden. Fasen, det rinner på märker jag när jag skriver ner allt. Jaja. Vi får se hur det går med detta.

Nä, nu ska jag försöka varva ner lite så att jag får lite sömn innan jag ska åka till stan. Efter matchen kunde jag ju inte somna så det vore på sin plats med lite sömn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback