Sovmorgon de luxe

Det var väldans vad det blev till att sova länge idag då. Jag som hade planer på att ranta upp tidigt och sätta igång med att städa, ringa till min läkare om ett recept på mina sömntabletter och allt vad jag skulle göra. Iställer så sov jag gott till 14.30. Jaja, inte mycket att göra åt nu. Det får bli till att sörpla kaffe och sätta igång med att städa i lagom takt när lusten har infunnit sig.

Det verkar som om det varit en fin dag för när jag vaknade så sken solen vackert på årets första tunna, tunna snötäcke och världen var alldels vit och vacker. Jag måste säga att det livar sannerligen upp i allt det mörka som det svarta hål som kallas november utgör. Men nu börjar det mörkna och det blir sakta dunkelt i lägenheten. Själv funderar jag på om jag ska handla först eller om jag ska städningen som prioritet ett. Jag har ju liksom inte så mycket annat att oroa mig för här den lilla bubbla som jag kallar mitt liv.

Kanske skulle jag börja med att grooma mig själv. En varm dusch, putsa på skägget, borsta tänder och skvätta luktagott på mig själv så kanske jag piggnar till lite. Jo, så får det nog bli. Sen, efter städning och trippen till affären så blir det väl att sitta och glo på idol. Det där lilla trollen Johan bara måste åka ur idag. Annars vet jag inte vad jag gör. Nån rättvisa måste det väl ändå finnas även i ett program som Idol?

Jaja, allt detta ligger framför mig. Först blir det en kopp kaffe för att ladda upp batterierna ordentligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback