Ännu en underbar dag

Så gottigt jag har sovit. Ända till 12 när Chips, katten väckte mig genom att enträget kräva uppmärskamhet. Då tänkte jag att det var lika bra att gå upp ur min varma säng och möta dagen. Ännu en morgon mår jag bra, änu en dag att ta tillvara på, på nått sätt.

Förkylningen har gett sig och endast kvarlämnat en snorig näsa, men det kan man ju leva med. I tidningarna pratas det om årets första snö och inte mig emot. Då blir jag sittande i min varma lägenhet och tittar ut på flingor som virvlar. Det kan vara nog så avkopplande. Jag har inga måsten idag har jag kommit på. Det där med städning tar jag upp och jag får något energiryck, men annars kan det vänta en dag till. Men den vanliga turen till affären får det väl blir för att köpa nått att fylla kylskåpet med. Egentligen skulle jag väl ta en tur förbi Apoteket för att fylla på förrådet med medicin men det kan även det dröja en dag. Usch, snart går mitt frikort ut, då blir det dyrt. Precis när alla pengar skulle behövas till julhandeln. Men det är som det är med det där.

Men nu tror jag att jag ska sätta på lite kaffe. Det är så underbart att vakna nykter och glad, kunna dricka en kopp kaffe i lugn och ro, läsa lokalblaskan, titta runt lite på nätet, blogga. Allt utan att skaka och braka sig igenom tillvaron. Jag får försöka påminna mig om det när lusten att dricka överfaller mig. Det är helt klart att föredra att det tar några timmar att vakna till mot att vara blixtvaken så fort man öppnar sina rödsprängda ögon och genast överfallas av bakfylleångest.

Tja, en kopp kaffe, en dusch, raka lilla kinden sen får jag se vad som händer.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Gott att du känner dig lite bättre nu. Jag har ju knaprat mina Lyrica sen i fredags (150 mg/dag, ska ökas till 300 mg/dag) och jag måste nog säga att jag redan nu anar en förbättring. Kände inte du åxå det ganska tidigt?

Postat av: Wob

Jo nu så börjar det rätta till sig igen. Jo, förbättringen kom väldigt fort, just nu käkar jag 225mg/dag men jag kan tro att jag kan behöva öka lite till innan allt är som det ska. Men det var så skönt att slippa vänta i vecka ut och vecka in innan de kickade in. Plus att jag slapp bli sådär dålig som jag brukar bli i början av en behandling. Det enda jag märkte av vad lite deppighet, men det är ju å andra sidan den tiden på året så. Stort grattis i efterskott förresten. Skulle smsat igår, men som vanligt när det gäller mig så kom jag inte för mig och sedan var det natt helt plötsligt :-)

2008-10-29 @ 14:20:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback