Bli religiös

Så där ja. Då har jag snöat in på Rolling Stones igen. Inte så att jag låter de senaste skivorna rulla, för de anser jag vara rent skräp, men gamla hederliga Stones. Som vin, det måste lagras för att bli bra. Jag vaknade upp som ett vrak efter gårdagens ölhävande, stapplade ut i köket och rökte fyra cigg och klämde en öl (jo så ser en alkis lördag ut) medan Mick Jagger sjöng om Honkeytonk blues och mådde i min armod bra. På nätet kan man läsa att Anja Persson har åkt slalom och jag funderar på vart i hela fridens namn det finns snö.

Dagen ser väl ut som att jag fortsätter dricka. Har jag något val? Det är ju lördag och jag var inte ensam i kön till kassan på bolaget igår. Det är tydligen helt ok att dricka idag. Hmnmm, undrar hur många som vaknar upp idag och brottas med ågren? Tja, jag har accepterat mitt tillstånd. Jag har i alla fall inte gjort något som skadar någon annan. Det är nog bäst såhär. Dricka i sin ensamhet, sova i sin ensamhet och vakna upp i den samma.

Men, i vilket fall som helst. Jag är redan lite full och dagen ser bra ut från min horrisont. Nu ska jag nog sova lite, klappa katten och vara så där vidrigt lycklig, så som retar alla som vill att jag ska dö. Eller i alla fall bli religiös. Eller nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback