Funderar på att fundera

En fördel med den här evighetsförkylningen jag drabbats av är att jag sover bra i alla fall. Jag lade mig för att läsa lokalblaskan och somnade på stört igen. Så nu upplever jag ännu en morgon, samma dag som den förra morgonen. Men jag har med tiden blivt rätt förtjust i morgnar eftersom det är enda tiden på dygnet då jag är ångestfri i en halvtimma eller nått sånt.

Annat var det när jag jobbade. Hua för att gå upp mitt i natten för att ta sig ut till jobbet oavsett väder och vind. Det är väl den enda fördelen jag kan se med att vara sjukskriven, att jag kan vakna när kroppen vill upp och inte när klockan ringer. Men den dåliga ekonomin, avsaknad av sociala kontakter och ledan skulle jag klara mig utan. Men nu är det som det är och jag får låta tiden läka alla sår innan jag ens funderar på att komma igång med arbete igen.

Jag sitter och funderar på hur jag ska lägga upp dagen. Många saker som ska falla på plats. När ska jag klä på mig till exempel? Bara en sån sak kan man ju fundera på i någon timma innan man får någon ordning på det. Sen var det ju det där med att ta sig till affären för att köpa mjölk. Jag funderar allvarligt på att strunta i att köpa cigg. Jag har helt enkelt inte råd. Men det räcker att jag ska tänka tanken för att jag ska bli sugen på en nytänd cigarett. Hur detta ska gå vet jag banne mig inte. Men det löser sig väl självt kan jag tro, på ett eller annat sätt. Det är liksom ingen idé att fundera på det hela eftersom det inte lär ramla ner några pengar ändå.

Men men. Kanske skulle man ta och dricka en kopp kaffe och fundera ut en massa svar på alla frågor som stockar sig i kön?

Förövrigt är Oasis nya skiva eminent om jag får säga vad jag tycker, vida överlägsen deras senaste två, tre skivor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback