Paranoid?

Nä nu har jag blivit helt paranoid. Mitt boendestöd ringde och berättade att min socialsekreterare vill träffa mig på torsdag klockan 15.00 och allt jag kan tänka på är "nu blir jag av med lägenheten med". "Någon har klagat på mig, min moped, min musik, mina tvättvanor eller vad som helst". Jag bara pallar inte en sån sak. Nu börjar det bli lite väl mycket känner jag.

Jag tycker jag har skött mig, betalt hyran i väl tid, varit noga med att spela musik mycket tyst under natten, knappt så att jag själv hört den. Men fan vet vad det kan vara denna gången som ska skita sig.

Är det konsigt att man mår kass när man alltid tar ut förlusten i förtid? Det kan väl mycket gärna vara så att hon, socdamen, helt enkelt vill kolla upp läget. Inte vet jag inte.

Nä. Som jag redan sagt. Jag håller det hela ifrån mig än så länge. Det får gömmas undan i mitt allra innersta just nu. Så kanske jag tar fram det i kväll när jag ligger i sängen och ska sova.

Jaja, ska det skita sig så är det väl lika bra att allt skiter sig på en och samma gång.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Hon vill kanske följa upp hur boendestödet fungerar, det brukar dom göra då och då så du har nog inget att oroa dig för.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback