Så var det fredag igen då

Så var det fredag igen. En hel vecka sedan mitt debacel med alkoholen. Jösses vad tiden har gått och hela veckan har liksom gått åt till att återhämta mig. Hur fasen gör de som är äldre än mig och som fortfarande dricker? Hur orkar dom? Det som bara var en festkväll när man var 20 är ju nu för tiden en veckas vandring på nattgammal is. Märkligt.

Men det där misstaget gör jag inte om idag, den saken är säker. Men jag ska allt festa till det med nått i helgen i alla fall. Pizza kanske. Betydligt mindre baksmällevarning på det än starköl. Sen är det ju det där med Allhelgona med. Jag måste ta mig till kyrkogården på något sätt. Kanske får min mor besök av sin väninna som brukar komma varje år vid Allhelgona och kanske kan jag fjäska in mig så att de hämtar mig. Jaja, det löser sig kan jag tro.

Igår somnade jag redan vid 18 tiden, vaknade vid 00.20 och var uppe och käkade lite. Jag trodde aldrig att jag skulle somna igen men jag somnade som ett barn så fort jag lade huvudet på kudden och sov gott till 07.30 idag. 13 timmars sömn. Snacka om att jag var trött. Men nu känner jag mig relativt pigg och nyter, redo att senare ta tag i städningen.

Men först är det kaffe, lokalblaskan och morgontv på 4an som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback