Att det ska vara så förbaskat svårt

varför i hela fridens namn bryr jag min stackars hjärna möred så dumma saker som jag gör hela tiden? Nu till exempel sitter jag och lurar på hur jag ska få ner mig både sopor och alla gamla tidningar som ligger på hatthyllan och bara väntar på att bli neburna. Som den ivrige läsaren redan vet så är detta inget nytt problem ens. Jag har lurat på det där i flera dagar. Utan att komma till.

Men jag har kommit fram till att det verkar enklast om jag lägger tidningarna i en påse eller två eller tre eller vad det nu blir. Då kan jag bekvämt bära ner allt på en och samma gång och slipper anstränga min tjocka lilla kropp för mycket i trapporna, för det vore ju livsfarligt.

Jag fattar inte varför jag inte kan få tummen ur när det gäller att göra saker. Jag bara sitter och funderar hur jag ska få till det på bästa möjliga sätt men jag gör liksom inte någon åt saken. Jag är helt enkelt mycket mer teoretiker än praktiker, den saken är ju klar.

Men nu ska jag nog försöka få lite saker gjorda här i hemmet. snygga till det i köket, bädda sängen, rensa kattlådan och lite sånt. Sen får vi se om jag tar mig ut med alla tidningar och allt det där som ska ut ur lägenheten och förpassas till skräptunnorna som står på gården. Jag är rätt så speedad av för mycket kaffe så det borde gå rätt bra bara jag får upp farten liksom.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Du gör fan så mkt mer än vad jag gör iaf!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback