Ostabil

Det gick gudskelov att avstyra en regelrätt panikattack igår kväll. Det hade varit ett dåligt sätt att sluta dagen på annars. Men jag somnade så gott när jag väl kommit i säng så det blev inga problem med det där alls.

Nu i morse väckte Chips, katten, mig genom att hela tiden vilja bli klappad. Jag hade nog gärna sovit någon timma till men inte då. Jaja, nu så sitter jag med rykande varmt kaffe och funderar på vad jag ska göra idag då. Tror jag ska ligga lågt idag. Det känns bäst så på något sätt. Bara slappna av och ta det lugnt så gott det går. Det känns hela tiden som att jag är nära att snurra upp mig så jag ska nog försöka hålla mig från att bli allt för energisk.

Jag tänkte jag skulle ta och städa idag. Igen. Men nu behövs det fakttiskt. Lite i alla fall. Lite damning och dammsugning som efterföljs av lite moppning av golven borde göra susen för lägenheten. Och då mår även jag bättre med, när det är rent och iordning runt omkring mig.

Eller så gör jag ingenting. Jag låter behov, känslor och tankar samverka idag så får jag se vad det blir av det hela. Ingen idé att ta ut något i förskott när jag är så här ostabil. Först och främst ska jag se till att vakna lite

Var sak har sin tid så att säga.

Kommentarer
Postat av: Miss Borderline

Sant att var sak har sin tid.......jag undrar bara när tiden för städning ska behaga infinna sig i det Borderlineska hemmet :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback