Full fart

Vilken morgon! Solen skiner och jag är full av verksamhetslusta. Något sådant infinner sig endast någon gång per år så det gäller att passa på. Här ska det städas, hämtas upp soppåsar från källaren, bäddas rent, duschas och sedan ska jag in till staden för att hälsa på tant mamma. Tänkte jag i alla fall. vi får väl se hur det går med det hela. Fast det spelar ju inte så stor roll vad eller hur mycket jag får gjort. Om det skulle falla sig så att jag blir sittande på balkongen och njuter av solen så må så vara.

Det enda som stör mig en smula är en envis huvudvärk som troligen beror på att jag ligger illa i min så kallade säng. Det är ju egentligen bara några madrasser på golvet. Eftersom jag har snedtak i sovrummet så blir det bäst med en bädd som är så låg som möjligt. Men det ser en smula provisorisk ut, det kan jag hålla med om. Fast det stör inte mig mer än då och då. Som nu till exempel.

Nog om det. Nu ska jag som sagt dra fram dammsugaren och gå över golv och andra passande ytor så att här blir snyggt och prydligt. Solsken har ju en förmåga att helt hjärtlöst och skoningslöst avslöja förekommande damm. För att inte tala om att jag behöver putsa fönstren. Som går utåt. Kul. Ska bli intressant att se hur jag löser det när jag väl kommer till skott. Blir väl till att hänga utanför fönstret och putsa för glatta livet. Eller nått.

Nja, som sagt. En snabb kopp kaffe och sedan kör vi igång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback