Gott att leva

Nä nu jäklar i min lilla jansonslåda. Nu ska här till räfst och rättarting. Jag har tagit till de stora greppen på livet minsan. Det är dags att ta tag i den här vidriga övervikten jag har för tillfället. Så jag gör som jag gjorde som så att jag anmälde mig till Viktklubben.se. Dyrt blev det men det får bli min julklappt till mig själv. Soffa kan jag allt vänta på några månader till.

Jag hade ju samma problem för en sisådär 10 år sedan. Då funkade Viktklubben bra. Sen ballade ju allt ur när jag brakade ihop, jag gjorde ett mycket, mycket halfhjärtat försök igen några år senare men det var väl dödsdömt från början.

Men nu när jag mår hyggligt igen så känns det som att jag har ägnat själen all tid och det kanske är dags för kroppen nu. Så att gå ner en 30 kilo borde inte vara så svårt. Jag har ju gått ner 10 kilo redan sedan förra julen men nu ska jag banne mig inte tappa gnistan.

Förövrigt är det gott att vara hemma igen. Katt, gitarr och jag mår utmärkt och i kväll ska jag sova gott i min egna säng.

Livet är inte alls dumt. Inte alls dumt.


Läs även andra bloggares åsikter om
, , , ,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback