En inte helt optimal dag

Vilket elände. Först vaknade jag åt helvete för sent. Jag som skulle träffa min chef idag klockan 11 men inte vaknade jag klockan 9 som jag skulle ha gjort inte. Nope. Sov så det bara skvätte om det fram till 13.30. Sen är det tydligen ingen bra dag idag. Känner mig deprimerad och har en hel del ångest. Det var ett bra tag sedan nu som jag hade en sån dag helt utan uppenbar anledning. Men det är väl bara att liksom försöka hålla näsan över vattenytan och hålla sig sysselsatt så går det väl över som vanligt.

Gud ska veta att det finns saker att göra här. Jag har hållt lägenheten i ett skick som håller sig strax över knarkarkvartsstandard de sista veckorna men nu är det dags att få lite ordning på det hela. Jag har inte gjort så mycket än men redan så står det små vackra påsar med skräp i hela hallen och dammsugaren har jag släpat fram så att jag inte tappar motivationen. Fan vet om det funkar.

Men först ska jag nog sätta på lite kaffe och ta en kopp så att jag orkar göra nått annat än att bara sitta och tänka på allt jag borde göra.

En tripp till apoteket borde jag hinna med idag med. Helst skulle jag vilja lägga mig djupt under täcket, dra ner persiennerna och bara sova. Men som sagt, jag har en skarp aning om att den där obehagliga känslan av depression skulle få både näring och humör av det hela så...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback