Nä, jag är inte rasist alltså...

Har ni tänkt på att ingen är rasist längre? Alltså, det är totalt omöjligt att hitta en gammal hederlig inskränkt, livrädd människa som är rasist i det här landet. Stört omöjligt. Man hör det hela tiden nu för tiden. "NÄ, alltså, jag är inte rasist..." 

Så jäkla bra. Äntligen ett land helt utan rasister. Men sen kommer det där lilla "men". "Jag är inte rasist. Men". Det som sedan ramlar ut är det gamla vanliga svammlet om att vi inte har plats, inte råd, inte tid och att det har blivit alldeles för många utlännningar i landet och att någon borde göra nått och så kommer vi till favoriten. "Nästa gång röstar jag fan på SD". Ingen som man pratar med har någonsin röstat på SD. Än. Men de ska. Ändå är det där lilla partiet utspridda lite här och var i kommuner.

Yeps. I ett land med 9 millioner invånare, alltså ungefär lika många som i London, har vi inte plats med mer folk. Nope. Men det är ju sant. För det är ju faktiskt väldigt trångt på bolaget på fredag kväll. Jag förstår tanken. Vi är helt klart för många. Det går bara inte.

Vi har inte råd. Nä det har vi ju inte. Jag menar. Först kommer de hit och lever på socialbidrag och sedan tar de dessutom samtidigt våra jobb. Ni vet alla de där jobben som alla svenskar vill ha om de bara fick dem. Städare. Busschaufför. Spärrvakt på t-banan. Pizzagagare. För helvete, vem skulle inte vilja vara pizzabagare. Men det går ju inte. För alla invandrare tar ju dem jobben. När såg du senast en svensk pizzabagare? Nä! Det gör du inte. För alla invandrare tar de jobben. Fy fan säger jag bara. Komma till Svenska servicehus och byta blöjor på folk och göra sig viktiga. Ta jobben för alla Svenska fina ungdomar som vill göra det. Om de bara hade fått. Men nu är våra fina ungdomar tvungna att gå mediaprogram och lära sig hur man klipper ihop en rolig film på datorn istället. När allt de vill är att få jobba i vården.

Ungar skaffar de dessutom. Precis hur många som helst. Fan, de är inte kloka. har väl knappt sett en kondom ens. En del har fan tre, fyra. Hur ska det gå? Räcker det inte med 2,3 som vi svenskar har?

Vi svenskar förrresten. Ja, alltså allt utom skåne. För de är ju danska. Det vet man ju. Ja, och utom Gotland så klart. Fan, de kan ju inte ens prata så man förstår dem. Stockholmare. Jävla pack. Tror de är nått för att de råkar ha ett slott i stan. Bort med dem med. Det vet man ju hur de är. Bara cocain och lyckopiller.

Norrlänningar. Visst, ett fint folk. Duktiga till enklare hantverk och att jobba i gruvor och krama snöbollar och så. Men Svenska? Knappast. jäkla halvfinnar allihopa. Höga kindknotor och skrumplever innan de fyller 12. Bort med dem

Men vi andra. Vi är himla bra. Ja alltså, inte Göteborgare då så klart. Holländare och tyskar alltihop. Bygga kanaler i stan? Skitbra idé. I Holland. Att de sedan åker omkring i gamla satans blåa lekasaktsåg på gatorna gör ju inte saken bättre. Men vi andra i Västra Götaland. Vi är riktiga Svenskar vi.  Eller vi i Borås i alla fall. Förutom Norrby, Hässlehomen där alla blattar bor. Men vi andra.

Nä. Som sagt. Det är alldeles för många utlänningar i det här landet.

Men jag är inte rasist.

Kommentarer
Postat av: Jenny

Fy fan vad bra du är!!

Postat av: Miss Borderline

ASG

2009-01-26 @ 15:56:57
URL: http://jonna2.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback