Dagen så här långt

Tja. Då har man varit en sväng i staden Borås. Besöket på Motivationsenheten gick bra. Eller vad man nu ska säga. Ärligt talat känns det rätt meningslöst att gå dit eftersom det inte händer något som helst förutom att vi äter och pratar lite. Dessutom är det väldigt glest med inskrivna som kommer dit. Jag har ju själv skippat det hela några gånger just eftersom det känns bara tråkigt att åka dit för att röka och dricka kaffe.

Gudskelov så mår inte jag så dåligt av det hela, men jag vet att det finns personer som mår väldigt dåligt av den här kommunens nödlösning, att bara vara öppet dagtid, 6 timmar, på sommaren. En del skulle behöva en helt annan trygghet i där de fick vara på plats dygnet runt. Men men. Besparingstider och det ena med det andra. Men det var i alla fall trevligt att prata med lite bra folk en stund. För det finns det gott om på Motivationsenheten, gott folk. Både bland personal och bland inskrivna.

I morgon har jag samtal klockan 11 så då får jag vara på plats. Jag behöver nog lite terapi just nu för jag misstänker att jag har bunkrat upp en massa känslor som jag bara inte får kontakt med. Det här med att kärleken som var så vacker för bara några veckor sedan sprack. Det borde kännas något tycker jag. Men det känns ingenting. Inte ett skvatt. Nada, som man sade på 80-talet. Märkligt. Så det vore bra med lite konstruktivt tankearbete och varför inte i morgon?

Nu ska jag snart in till staden igen. Efter Motivationshemmet fick jag skjuts av personal in till stadskärnan där jag flanerade och drömde lite. Men drömarna avbröts av ett ihållande hällregn som blötte upp hela mig in till skelettet. Så det var skönt att sätta sig på bussen hem. Men jag fick bytt batteri i en av mina många klockor så nu vet jag tiden bara genom att titta på armen. Inte illa det inte. Dessutom så fick jag köpt både tvättmedel och diskmedel och mjölk. Så på det hela taget var det en bra resa.

Men nu, som sagt, ska jag in till staden igen. Regnet har bytts mot sol och jag vill knata lite mer i staden. Fast nu blir det nog Knalleland. Gott att bara ha något att göra. Sitta hemma och bli rastlös är jag trött på så då får jag göra något å det.

Nä. Nu ska jag kamma till mig och sedan bär det ut till bussen. På återseende.

Kommentarer
Postat av: marizza

det räcker inte med att kamma sig

nu behöver du en rakhyvel

vem vill känna sig pilsk på natten

och mötas av ett marsvin .

nä nu blir det skärpning , här med .

kram marizza

Postat av: Jonas

Men, jag är ju alldeles nyrakad ju. Len hud är en fördel i alla lägen :-)

2009-07-13 @ 22:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback