Med blotta förskräckelsen

Jösses. Ibland kommer man undan med blotta förskräckelsen. Utan att gå in på några detaljer så har mitt omdöme om en person sviktat kraftigt och jag är väldigt tacksam för att jag inte lät saker rulla på längre än de gjort.

I vilket fall som helst. En söndag mitt i livet. Allt som händer är gott och de lovar bra sommarväder. Äntligen. Jag somnade som en klubbad oxe igår kväll redan vid 20 tiden eller när det var. Lördagen som sådan var relativt lugn. Inga stora ting som hände. En sväng till ett friluftsområde som heter Hoffsnäs hann vi med och sedan hände det inte så mycket. Jag drack kaffe för att desperat försöka hålla mig vaken men det gick ju som sagt inte att hålla sömnens riddare stången frammåt kvällen.

Idag har jag mekat iordning frukosten på boendet och rökt. Det är väl det som jag gjort liksom. En ny tid väntar mig och jag mår rätt så bra måste jag erkänna. Jag har bett om en vecka till här, för att slutligen kunna landa i allt som hänt de senaste 5 veckorna. Nu behöver jag inte ha dåligt samvete för att jag "svikit" någon genom att stanna här och arbeta med mina problem. Ingen som tjattrar om att jag inte ringt 300 gånger på dagen eller som tjurar för att jag är så dum att jag inte svarar i mobilen på sekunden, fast man inte ska ha på sin mobil när man är här.

Så. Förutom att samla ihop lite saker, bland annat en kattk, och på något sätt transportera allt till min egen lägenhet så har jag inga som helst planer för dagen. Jag bara låter det gå det hela.

Kommentarer
Postat av: Jenny

... Ja... låt det hela rulla på, livet är bra på det sättet, hur man än rullar så blir man större. Alltså inte bildligt talat... äsch. Hoppas att du tar det hela med ro och att du inte låter sådana grejer få dig att svaja.

Postat av: Anonym

Stora ord o fagra löften, du har inte hämtat din katt eller dina saker....

2009-06-21 @ 19:53:33
Postat av: Anonym

det är nog läga att dämpa sig nu .

hoppas enheten behåller dig

om inte annat kan du bli en suovernir mot bättre vetande ..jag kan köpa en sån där wobworld att

hänga i nyckelklippan .

sen ska man inte bli så förskräckt .

livet , humöret pendlar för oss alla .

så ta inga jätte beslut för stunden .

ta hand om dig sälv nu .

så får allt annat komma senare .

själv tuggar jag b vitamin

slänger in ett frieri när benen har växt .

kramen marizza



2009-06-21 @ 21:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback