E-post från helvetet?

Visst är det bra med lösenord. Jag har inget emot fenomenet i sig, inte alls. Kommer man bara ihåg dem eller har skrivit upp dem på någon form av lapp så är det ju utmärkt att lösenorsskydda sina filer, mailkonton och liknande. Känns ju så tryggt med ett riktigt svårt lösenord till banken till exempel.

Men. Nu kommer problemet. Som den uppmärksamma och trogna läsaren redan sett har jag ju formatterat om den ena datorn och står i begrepp att göra det med även den andra av våra förtillfället två datorer. Jag tog hjälp av det utmärkta lilla programmet "flytta filer och inställningar" för att få med mig detr viktigaste. Jättefins.Men, jag har såklart slarvat bort lappen med lösenorden till våra mailkonton. Såklart. Jag kan riktigt se lappen framför mig, men kan för mitt liv inte hitta den. Och eftrersom jag har fallenhet till att få panik så tänkte jag inte på att mailen funkade alldeles utmärkt på den andra datorn, så jag beställde nya lösenord, som kommer på snigelposten om några dagar. Den nya beställningen gjorde att de gamla lösenorden låstes. Såklart. Och det var inte förrän jag kommit så långt som jag kom att tänka på den andra datorn. *SUCK*.

Så, nu får vi ägna några dagar åt att gissa oss till hur mycket otroligt viktiga och intressanta mail som ramlar in p åvåra respektive mailkonto.

Jag skall inte gnälla över att jag även tappade bort lösenordet till MSN oxå. Orkar inte ens bli upprörd för det.

Ett sånt elände.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback