felstylad

Satt och slötittade på tv. Där satt ett antal mäniksor som skulle sluta röka. Bra för dem. Men en av de där människorna märktes på grund av den lite fabulösa frisyren. En sån där riktigt tonårsfrisyr, men lite blekt på toppen som är till för att signalera ungdomlighet och oberoende. Karln var, enligt den lilla textrutan som svävade strax till vänster om skulten på  honom, 36 år.

Som den besserwisser jag är av vana och ohejdad lust satt jag och tänkte överlägsna tankar om människor som försöker se yngre ut än de är. Sen slog de mig: jag är ju lika fånig jag. Piercade ögonbrynet i våras, tatuerade mig, även det i våras, ansar skägget lite trendigt och är allt för noga med mitt sakta glesnaden hår. Summa, en liten tjock 35-åring som desperat föröker se yngre ut. Lite som vem som helst i idoljuryn

Hjälp, varför har ingen sagt något? Det finns ju inte mycket som ser roligare ut än felklädda, medelålders fulgubbar som spelar i helt fel liga. Det är ju dags även för mig att dra på mig flanellbyxor, kamma ner luggen och börja sova i pyjamas.

Som sagt. Varför har ingen sagt något!!!

Kommentarer
Postat av: pernilla

kan bara småle, om du bara visse hur mycket jag älskar dig!!!!!!Det finns ingen som du, du e den som kan få mig galen,ledsen, men allra mest bara helt förälskad,kär,upp i de blå - ja du kan kalla det vad du vill,men du är den som fyller mitt liv.Om du bara kunde älska dig själv lika mycket som jag älskar dig!!!(nä,gör inte det förresten, då blir du olidlig;-) ) puss mihn underbare make!!du e bäst!

2005-11-19 @ 20:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback