Nos talg i

Såg en video med Prince på tv. Ni vet, den pyttelilla killen som sminkar sig. Inte, tja för oss som vet då. Ni andra kan hoppa till nästa punkt på dagordningen.

Saken var, eler är, att videon var den för "Rasburry baret". Kommer ihåg det som igår när den låten var på listorna. Sen ser jag, till min oerhörda förvåning och förskräckelse att låthelvetet är från 1985. Tjugo år sedan. Fan jag kommer ihåg saker som hände för tjugo år sedan som igår. fasen jag är ju på väg att bli gammal ju. När jag såg videon tänkte jag nånstans djupt under skalpen att det ju var några år sedan den låten kom ut. vad kunde det vara? Typ sju-åtta år sedan. Inte TJUGO!

Vad som är ännu värre är att de har "so 80s" på Vh1 och jag tycker att det känns som om alla låtar bara var sisådär fem, sex år gamla. Men de är ju för tusan så gamla som 25 år en del av dem. Den enda som klarat sig är Madonna, hon måste ju vara uppstoppad eller nått. Eller inklagd i formalin mellan skivinspelningarna. Ärligt talat när såg du Madonna på promenad senast? Nått knepigt är det med den kvinnan, det vet jag.

Hjälp, antikrundan kommer snart och tar mig.

Förövrigt gjorde de några riktigt dåliga videos på den tiden.

(Jag är hipp, jag är inne, snälla låt mig leka med de andra ungdomarna.....)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback