Jag söker dig

Kom som av en händelse att tänka på det gamla hederliga programmet ICQ. Vem tusan använder det fortfarande, nu när MSN blivit ett begrepp? Någon måste det ju vara eftersom hemsidan är fullt fungerande. Själv har jag väl kvar mitt gamla nummer, fast jag kan inte komma ihåg vad det var. Och det spelar ju ingen roll egentligen eftersom alla ja känner kör msn ändå så.

Tänk vad saker och ting ändrar sig. Ibland så fort att man inte hinner med, ibland helt omärkligt så att en dag är det bara på ett annat sätt, och ibland med en stor smäll, en big bang. Övergången från icq till msn får väl anses vara tämligen snabb men omärklig. Ena dagen tankade man ner den 38785748349 uppgradeingen av icq, andra dagen tankade man ner msn plus. Knepigt. Sen finns det säkert en rad gamla stofiler som kör icq, gärna samma männskor som envisas att köra Netscape och gärna Tiger  eller Linux med, bara för att de så förtvivlat är rädda för nått nytt på riktigt och att de är in i hjärtat konservativa (fast ofta tror de sig vara pionjärer och nytänkande).

Tja i vilket fall som helst så kör jag MSN, inte för att ja vill men att ja måste. För annars har man ingen att prata med ju.

Kommentarer
Postat av: Sergej

10-702-719 ska nog vara ditt icqnummer , mvh din gamle vän sergej ; )

2005-10-10 @ 11:50:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback