Sömnlös

Ujuj, nu börajr nerverna göra sig påminda. Tänker på arbetträningen som börjar i morgon. Riktigt gott nervös, sitter här o har rena parkinsondarren :-)

Nä, riktigt så illa är det inte, men nära.

Tror jag skall lugna mina stackars nerver med ett bad. Eller så skiter jag i det o går direkt på sängen. Kanske kan lite sömn göra susen. fast det klart, då går ju tiden fortare fram till halv 8 i morgon. De var svårt detta. Fast å andra sidan kanske jag inte somnar alls idag eftersom jag är nervös. O då kommer det ju kännas som en evighet tills i morgon. Måste vara första gången jag nästan önskar att ja blir sömnlös.

Det går runt i huvudet på ett otäckt sätt. Hm, kan det vara så att jag håller på att bli sjuk? Kanske det. Jo så är det nog. Jag kommer vara JÄTTEsjuk i morgon så att jag inte kan gå. Fast sån tur har man väl inte. Oj, va sa ja nu? Det menar jag väl aldrig. Jag är ju en arbetssam kille. Eller. Snarare har jag ju alltid tycka att förvärvsarbete är helt klart överskattat.

Förstår inte alls det där med att man skall känna sig nöjd mde en arbetsdag. Jag menar; om jag tillexempel har till arbete att flytta stenar från plats a till plats b. Nå, det är min uppgift det. Så jag lyfter o kånkar för fulla muggar. Sen när stenarna är flyttade går jag hem, helt slut i kroppen. Ska det så göra mig nöjd med den dagen? Varför? För att stenarna är flyttade? För att jag är trött? (har förstått att det är viktigt att man är trött vid daqens slut av någon anledning).  För givetvis finns det ju någon annan stackare som ska göra något annat med stenarna, men det rör ju inte mig.

Nä, jag föredrar att stenarna ligger kvar, eller att någon annan flyttar dem.

Jaja, det är sånt jag kan ligga och fundera på när jag ligger sömnlös i natt. Om jag nu har sån tur.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback