Huvudvärk

Idag kan jag glädja min omvärld med en blixtrande huvudvärk. Så passande på en torsdag. (Tor, åskans gud.. ja ni fattar LoL). Vad detta obehag kommer från vet ja inte. Kan säkert ha något att göra med att gårdagen var som den var. Eller också har det inget alls med detta att göra. Inte vet ja som sagt.

I vilket fall så har vi återigen varit på biblioteket eftersom det endast är tredagars lån på de filmer vi lånade åt barnen förra gången. Och ja kom på en annan knepig grej med bibliotek. Lokalen tycks dra till sig de halta och de lytta.

Man kan alltid finna minst ett eller två "original" på ett biblioteket. Gärna skäggiga män som pratar högt för sig själv. Eller märkligt klädda kvinnor med en doft av äggskal och katturin runt sig.

Det erkar som om dessa sammhällets utstötta finner ro och skydd på biblioteket. Likt en modern kyrka eller något liknande.

Jaj, idag är det fotbll på tv igen. Så har ja något vettigt att göra i minst två timmar iaf.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hallå där! Jag var också på bibblan idag. Tyckte mig se ett par original, dom där gubbarna... Märkligt ställe egentligen... Bokstavssamlingsplats typ :)

KRAM

Postat av: Knickan

Hehe, blä! Märkliga typer på biblioteket... Såna där goa typer finns det även gott om i vår sunkiga ica. Kan ju tala om att jag handlar där så sällan som möjligt! ;)

2005-09-22 @ 22:12:27
URL: http://knickan.org
Postat av: Crille

Haha... Vilken fantastisk iakttagelse! Vilket ofrivilligt leder tankarna till bibliotekarien på Almås skolan.. Rött hår, sandaler, läderväska och en andedräkt som väcker döda! haha... eek... Minns du? föresten! kolla in min nya Blog satte upp den idag du hittar dit via www.uf-orb.com eller direkt på http://www.uf-orb.com/blog/ - Hoppas att skallbanken gett vika! Jag vet vad huvudvärk är det vet du! Meow på dig!

2005-09-23 @ 01:01:07
URL: http://nelson.to/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback