Kolaknäck

I dag har ja varit nyttig. Städat hela lägenheten (ja utom barnens rum), kört min ömma moder till affären, passade på att handla lite själv, hämtat min hulda fru på hennes jobb, sen köpte vi pizza och tittade på matchen. Så med tanke på att ja vaknade med feber och ont i halsen så har ja hunnit med skapligt mycket idag.

Jag har även vart en snabb sväng på EKO i knalleland där ja inköpte en sån däringa pappershållare som man har på kontor. Kan banne mig inte komma på vad de heter, men man lägger papper i olika buntar med hjälp ev den iaf. (Nej det är inte pärm ja söker).tänkte det var dags att organisera upp räkenskaperna litet.

Men va tusan heter en sån där pryl. Pappersorganiserare kanske. Man kan stapla flera på varandra, skriva "in", "ut" o liknande på dem. Tusan vad irriterande detta var..

Nu vet ja va de heter. Letade upp det på nätet. "Brevkorg" så enket var d. Nä nu har ja bevisat bårde för mig själv och eventuella läsare att ja e slut i kolan för denna dagen. Marsh pannkaka ner i badkaret sedan sömn i den goa sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback